Projecten 2011

In 2011 zijn de volgende projecten gesubsidieerd:

Cultuur

Amsterdam:
Nederlands Jeugd Strijkorkest, Stichting Oorkaan, Stichting De Varkensfabriek. Alle drie voor een culturele manifestatie in Haarlem.

Bergen:
Holland Music Sessions voor concerten in Haarlem.

Bloemendaal:
Stichting Bloemendaal Initiatief, Stichting Muzenforum.

Den Haag:
Pr. Christina Concours voor de voorronde in Haarlem, Stichting Meedoen aan Cultuur voor een festival in Noordwijkerhout.

Driehuis:
Pieter Vermeulen Museum.

Haarlem:
Christelijke Oratoriumvereniging, Evangelische Broedergemeente, Federatie Haarlemse Koren, Frans Halsmuseum, Haarlems Gemengd Koor, Haarlems Studenten Koor, Haarlems Symfonisch Blaasorkest, Haarlems Theaterkoor, Haarlems Toneel, Haarlem Voices, Haarlemse Jazzclub, Historisch Museum Haarlem, Holland Symphonia, Kamerkoor Les Moucherons, Kamerkoor Puisque tout Passe, Kennemer Vrouwenkoor, Koorschool, KZOD, Jan Mul Stichting, Nieuwe Vide, N.O.G. Muziektheater, Noord-Hollands Archief, Spaarnebazuin, Stichting De Haarlemse Dichtlijn, Stichting De Hofjeskrant, Stichting De Kleine Opera, Stichting Erfgoed Haarlem, Stichting Haerlem.nu, Stichting Haarlemse Thema’s, Stichting Het Kunkelsorgel, Stichting Illustratie Biënnale, Stichting Internationaal Orgelconcours, St. Jeugdliteratuurprijs, Stichting Laurens Janszoon Coster, Stichting Peuter/Kleuterfestival, Stichting Polyvista, Stichting Rob Acda Award, Stichting Vertelkunst Haarlem, Stichting Zango, Theaterkoor Blue Moon, Toneelgroep Genesius, Vrouwenkoor Hoor Haar.

Halfweg:
Stichting Begraafplaats Hervormde Gemeente.

Hillegom:
Stichting Balletschool, Stichting MuBo.

Hoofddorp
Musicalgroep Face.

Krommenie:
St. Podium Kennemerland en Zaanstreek voor voorstellingen in de regio.

Naarden:
Fokker Spin Centennial voor een festival in Haarlem.

Noordwijkerhout:
Stichting Coverband Festival.

Spaarndam:
Stichting Vrienden van de Oude Kerk.

IJmuiden:
Christelijke Oratoriumvereniging, Klavierschippers.

Godsdienstig

Bisdom Haarlem-Amsterdam.

Vogelenzang:
De Tiltenberg, Parochiebestuur Vogelenzang.

Liefdadig

Fonds van Urgente Noden.

Natuur

Landschap Noord-Holland, Stichting De Nieuwe Akker.

Ontwikkelingswerk

Friends Indeed.

Bentveld:
Vrienden van Tanzania.

Haarlem:
Stichting Nicaragua Komitee, Kidshare.

Sociaal

Amsterdam:
Stichting Art.1, Stichting Turning Point. Beiden voor projecten in Haarlem.

Driebergen:
Youth for Christ voor een project in Haarlem.

Driehuis:
Stichting Allerzielen Velsen Verlicht.

Haarlem:
Broodbankactie, Chinese Vrouwen Beweging, Stichting Bedrijf en Samenleving, Stichting De Baan, Stichting De Brugmakers, Stichting Dock, Stichting Haarlemse Vaardagen, Stichting Observatoire, Stichting Rebup, Stichting Steun Het Inloophuis, Stichting Teken mijn verhaal, Stichting Thuiszorg Gehandicapten, Wereld Kindertheater .

Hillegom:
Buurtvereniging de Buurt.

Hoofddorp:
Walking Wheels.

Santpoort:
Inloophuis Kennemerland.

Spaarndam:
Stichting Vrienden van de Oude Kerk.

Vogelenzang:
St. Dorpshuis Vogelenzang.

Zwaanshoek:
Dorpshuis Zwaanshoek.

Zwanenburg:
St. Buurthulp Graag Gedaan.

Wetenschap

Haarlem:

Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen, Stichting Vrienden van het Noord-Hollands Archief.

Nijmegen:
Zoogdiervereniging.